​Met Cura Assistancy wil ik bedrijven helpen met de moderne communicatie en het aanpakken van werkzaamheden die het bedrijf in de toekomst kunnen laten groeien, maar veel tijd kosten. naamsbekendheid en daarmee je vindbaarheid op het web wordt steeds belangrijker en zal blijven toenemen. Vandaar dat gekozen is voor de naam Cura, wat in het Latijn 'Vooruitziende blik' betekent. Deze vooruitziende blik wordt in het logo vertaald door de iris van een oog, die opgebouwd is uit verschillende segmenten. Deze segmenten staan symbool voor de verschillende werkzaamheden binnen jouw bedrijf, waarbij er één segment mist. Deze is terug te vinden in de naam Cura Assistancy, wat inhoudt dat de missende schakel door Cura Assistancy kan worden ingevuld.

WERK

Waarom
Cura?

 

Cura Assistancy - Astrid.jpg
Werk
ervaring

 

Voordat Cura Assistancy tot stand gekomen is ben ik bij diverse bedrijven werkzaam geweest als managementassistente, directiesecretaresse en personal assistant.

Binnen deze functies ben ik altijd op zoek geweest naar nieuwigheidjes in de markt. Als early adaptor behoorde ik bij de eersten op Twitter en Facebook en wist op deze platformen al snel het bedrijf waar ik werkte te profileren.Binnen Cura Assistancy combineer ik mijn vaardigheden tot online assistent. Waar kan ik jou mee van dienst zijn?